Min intention är att Du ska kunna läsa om dåtid, nutid och framtid.
Under Konserter kan du se mina kommande spelningar.

Hoppas att vi ses!

Annat...

Pressreleaser


Sommarens konsertserie i kyrkor runt om i Sverige har vi kallat “Kärlekens olika ansikten”. Det är ett program som i ord och ton behandlar de olika aspekter vi kan ha av kärlek.

Människan har i alla tider diktat och sjungit om kärlek. Den jublande kärleken, den svikna kärleken, den hemliga kärleken. Kärleken till ett barn.  Ja vår längtan, glädje och sorg kring detta tema är outtömlig och evig.

Musiken är hämtad ur jazzrepertoaren och vår rika vistradition. Monica blandar musik med dikter på kärlekstemat och lotsar oss varsamt genom programmet i ord och ton.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Nu kommer uppföljaren till cd:n “Monica Sjunger Monica” som gavs ut 2007, det år Monica Zetterlund skulle ha fyllt 70 år.

Efter i det närmaste 200 givna konserter i Sverige, Norge och Danmark får man kalla detta för en succé. Vittnade om den stora kärlek publiken känner för Monica Zetterlund och hennes musik.

Den nya cd:n heter “Li´l Darlin´” och spelades in i december 2009, hemma hos Gösta och Monica i Tyresö, där man byggde upp en hel studio.

Cd:n består av 15 spår med titlar som; “Var blev ni av ljuva drömmar” “Va´e´de´där´” (Dat´Dere´), “I New York” ( Take Five”), “Gröna små äpplen” m.fl.

Producent har varit Lasse Andersson, känd bl.a för att vara Thomas Ledins producent och som skrev ” Piccadilly Circus” till Pernilla Wahlgren.

Monica och Lasse har arbetat tillsammans tidigare med en cd som hette “Slowfox” och som gavs ut på BMG 1995.

Den 27 mars börjar AXESS TV sända det liveinspelade programmet “Monica om Monica”. Ett 90 minuter långt program där Monica Borrfors berättar om Monica Zetterlund och sjunger musik som är förknippad med henne.

Programmet sänds vid 5 olika tillfällen under mars månad och kan även ses på AXESS TV:s hemsida. Producent har varit Lennart Wetterholm.

Monica Borrfors kommer, tillsammans med Gösta Nilsson Trio, att turnéra med detta material under hela 2010.

Gösta Nilsson Trio består av; Gösta Nilsson, arrangör och pianist, Jesper Kviberg, trummor och Filip Augustson, kontrabas.