Min intention är att Du ska kunna läsa om dåtid, nutid och framtid.
Under Konserter kan du se mina kommande spelningar.

Hoppas att vi ses!

Annat...

Sommaren har kommit!

Sommaren är äntligen här! En underbar tid när ljuset fortfarande är på frammarsch och allt blommar. Nu väntar som vanligt alla sommarens konserter och det hela börjar i morgon den 6 juni. Sveriges nationaldag!

Jag blev ju i år utsedd till årets kulturpersonlighet i min hemkommun Tyresö. Fick pris, blommor, god middag med andra nominerade och ett fint diplom. Kände mig väldigt hedrad och uppskattad. En utnämning som varar hela 2014.

Nu ska jag i morgon på nationaldagen sjunga och dessutom leda den svenska nationalsången. Får dessutom tillfälle att fira och hälsa välkomna kommunens nya svenska medborgare.

Den 10 juni spelar jag, tillsammans med Gösta Nilsson Trio, på Ångfartyget Blidösund.

Hjärtligt välkomna, ni som har tid och lust att se Stockholm från vattnet och samtidigt lyssna till ett somrigt jazzprogram.

Sommarens konserter finns nu i konsertkalendern.

Kategori: Nyheter

Kommentera inlägget