Min intention är att Du ska kunna läsa om dåtid, nutid och framtid.
Under Konserter kan du se mina kommande spelningar.

Hoppas att vi ses!

Annat...

2014 är här! Ett nytt, ännu inte använt år!

Två veckor av det nya året har passerat när jag skriver detta. Jag börjar komma upp i en ålder när man har lite andra erfarenheter av ordet “spänning”. Man talar ju ofta om “ett nytt spännande år”, så snart man byter årtal. Ja, det återstår att se.

För min del hoppas jag det innebär att jag har jobb, får vara frisk osv. Detta gäller naturligtvis även för mina närmaste.

2013 var ett år där många av våra vänner och kollegor gick bort. Det var för många begravningar i vår krets. Jag hoppas att 2014 ska bli ett år med mer glädje och liv.

Ett nytt litet barnbarn har annonserat sin ankomst i början av mars. Jag hoppas och tror att allt ska gå bra. Den lilla människan blir nummer 10 i skaran av barnbarn. Det är stort!

Några veckor i Karibien blir det i början av året och därefter väntar en Norrlandsturné på jazzklubbar. Vi fortsätter med programmet “BeBop Lives”, med Gösta Nilsson, piano, Jesper Kviberg, trummor och Filip Augustson, bas.

I programmet presenterar vi i ord och ton denna gyllene epok i jazzens historia.

Konsertkalendern fyller jag på så snart våra konserter bokats och bekräftats.

Varmt välkomna!

Kategori: Nyheter

Kommentera inlägget