Min intention är att Du ska kunna läsa om dåtid, nutid och framtid.
Under Konserter kan du se mina kommande spelningar.

Hoppas att vi ses!

Annat...

Äntligen Sommar!

Så har sommarens konsertturnéer börjat. Premiär hade vi i Mörkö K:a den 15 juni. Rubriken för denna sommar är “I syrenernas tid och gullregnens månad”, naturligtvis är strofen tagen från Hjalmar Gullbergs dikt “Han kom som en vind”. En dikt jag ofta läst i mina sommarprogram och som jag tycker mycket om.  I år har jag haft tankar kring det vi alla sliter med, nämligen våra relationer! Tänk hur annorlunda världen skulle se ut om vi kunde läsa varandra lite bättre. Nu är vi ju inte mer än människor och har inte så stora möjligheter att tolka, annat än efter våra högst personliga erfarenheter och kunskaper. Den bild man vill ge av sig själv filtreras ju alltid genom den man skickar sin bild till och det är ju speglingen av hur den mottagaren tolkar dig, som du får tillbaka. Inte alltid vad man själv ville förmedla. Ja, så blir det ofta trassligt.

Jag har som vanligt kopplat musik och poesi med tanke på temat. Varmt välkomna, ni som vill och kan!

Kategori: Nyheter

Kommentera inlägget